Nesselande.INFO is een professioneel nieuwsplatform met meer dan 6000 artikelen (sinds het begin 2008 zorgvuldig aangebouwd), mer periodieke actieve polls en de initiator van veel lokale discussie en onderzoeken die ook in de landelijke media worden overgenomen. In 2020 is de portal verbouwd, sneller gemaakt en zijn er meerdere plekken beschikbaar voor adverteren.  

Over de portal

Nesselande.INFO – met energieke en lokale redactie – staat in verbinding met de eigen bewoners, ondernemers, de retail en diverse instanties. De portal bestaat sinds 2005. Wij trachten aan te voelen en te verwoorden wat er lokaal speelt en nemen daar initiatieven en idee-en van alle lokale betrokkenen in acht. Het doel van deze wijkportal is simpel: met alle (digitale) betrokkenheid van de wijk een nog mooiere en woon- en kindvriendelijke wijk te maken.

De (bezoeker)cijfers

De bezoekcijfers zijn sterk stijgend. Begin 2020 mogen wij ruim 5.000 unieke bezoekers per dag en 100.000 per maand verwelkomen op de portal. Daarbij rond de 1000 inschrijvers op onze nieuwsbrief en rond de 1000 volgers op onze actieve twitter-account. Daarbij – door goede SEO van de portal – wordt alles snel opgenomen in de zoekmachines en is de portal met alle relevante zoekopties top 5 te vinden in de zoekmachines. De portal is tevens te vinden achter de domeinnaam rotterdam-nesselande.nl en nesselande.net.

Adverteren

Adverteren is mogelijk vanaf 75 euro voor een artikel of 99 euro voor bannering:

  • 75 euro: een branded artikel in de redactionele timeline + 1 link, het artikel wordt op Twitter geplaatst + gaat binnen 24 uur de zoekmachines in;
  • bannering aan de bovenkant vanaf 125 euro per maand op basis van minimaal 3 maanden en aanlevering banner  428*90 pixels (gif, jpg of png) + link;
  • bannering aan de rechterkant vanaf 99 euro per maand op basis van minimaal 3 maanden en aanlevering banner  250 * 250 pixels (gif, jpg of png) + link, deze banner is op elke nieuwspagina te zien;
  • een aanbieding/artikel mee in onze nieuwsbrief: 50 euro per opname;
  • combinaties van bannering/andersoortige manieren van adverteren en branded artikelen is mogelijk.

Mail voor meer info: info@atmost.nl

Alle prijzen onder voorbehoud van wijzigingen, 5/2020

 

 

 

 

 

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelFacebook marktplaats Nesselande bijna 500 leden
Volgend artikelBomenkap Zevenhuizerplas/Nessebos/Wollefoppenweg door essensterven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.