CONTACT

Stel hier uw vraag of dien eventueel uw Rotterdam-Nesselande wijknieuws in. U kunt dit ook mailen naar redactie@nesselande.info of ons contactformulier gebruiken. 

 

Nesselande.info visie & aanpak

Wijkportaal Nesselande.info – opgericht in 2003  – is een onafhankelijk ‘kleurloos’ nieuwsportaal dat zich ten doel heeft gesteld bewoners en ondernemers uit de wijk Rotterdam-Nesselande regelmatig te informeren. Wij gebruiken een netwerk van lokale en landelijke peers als nieuwsgaring, bij waarheidsvinding en distributie.

Sinds 2003 zijn wij een steun in de rug voor lokale initiatieven maar ook het onder de aandacht brengen van ‘vergeten’ bewonersbelangen, -discussies, -klachten en initiatieven.

Wij delen (wijk)nieuws maar brengen ook zo transparant mogelijk eventuele misstanden waarbij wij menen een bewonersbelang in te onderkennen als ook het wijkbelang en indirect de woonbeleving raakt of beïnvloedt.

Wij beogen hierbij zoveel mogelijk hoor- en wederhoor te gebruiken, maar zijn afhankelijk van de wederpartij. Niets uit onze communicatie heeft ten doel een partij/instantie/bedrijf of persoon te schaden anders dan het eventueel aanspreken op (structurele) overtreding van geldende regels, richtlijnen en wetgeving.

Interesse

Tevens kunt u hier uw interesse om met deze wijkportal samen te werken kenbaar maken. Nesselande.info (en Rotterdam-nesselande.nl) kennen een hoge autoriteitsscore (zie afbeelding boven) die door Google Analytics wordt erkend en gekeurd.

Naast top 10 posities in de zoekposities van onze meer dan 6000 gearchiveerd artikelen, kennen wij een nieuwsbrief met meer dan 1500 inschrijvingen en een dagelijks uniek bezoek van 6000-10000 sessies per dag en Twitter met ruim 1400 volgers en Instagram met meer dan 2000 volgers als ook een snelgroeiende Nextdoor nieuwsgroep.

Correspondentieadres:

Nesselande.info, Postbus 42558, 3006 DB ROTTERDAM of redactie@nesselande.info

  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens omgeslagen; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.