In samenwerking met de populaire Facebook-groep Happy Stones in Nesselande (3059) presenteren wij de top 10 mooiste Happy Stones. De groep is kleurrijk aanwezig in de wijk Nesselande en heeft ook stenen neergelegd voor de omgekomen bouwvakkerDeze zijn meegegeven aan de dochter, iets wat de familie erg waardeerde. De verste steen is tot nu toe is in Hendrik Ido Ambacht terecht gekomen.

Pasen

Rondom Pasen worden er extra Happy Stones verstopt in de wijk Nesselande. Info en het melden van de gekleurde stenen gaat via de Facebook-groep.  Oprichter Esther Groenendijk legt uit:
Ik zag op Facebook heel veel beschilderde stenen voorbij komen van verschillende Facebookgroepen. Omdat er nog geen Facebookgroep voor Nesselande was heb ik die maar aangemaakt. Het is super leuk om te zien dat er al heel veel stenen beschilderd en gevonden worden.
Een Happy Stone?

Een zogenoemde Happy Stone is een steen die door iemand mooi beschilderd is en vervolgens ergens neergelegd om de vinder blij te maken. Als je zo’n steen vindt mag je deze meenemen naar huis, of op een ander plekje neerleggen om iemand anders een geluksmomentje te bezorgen. Ook kun je een foto van de steen delen in de Happy Stone groep.

ZO ZWERVEN DE BESCHILDERDE STENEN DOOR NESSELANDE EN DOOR HET HELE LAND OM MENSEN BLIJ TE MAKEN.

Het idee om stenen te beschilderen en achter te laten is jaren geleden al ontstaan in het buitenland. Begin 2020 is deze rage ook in Nederland overgenomen.

Een Top 10

De Facebook-groep Happy Stones uit Nesselande heeft een top 10 van mooiste stenen gemaakt op basis van nominaties en likes.

1. 250 leden steen (18)

2. Cupcake (17)

3. Koetje wit (8)

4. Frank en Frey (7)
5. Uiltjes (7)
6. Chinees poppetje (6)
7. Snoopy de duiker (5)
8 Giraf (5)
9 Koe met lange nek (5)
10 Toblerone (5)
De Toblerone was in het Tobleronevak bij Jumbo Nesselande verstopt en uit betrouwbare bronnen weet ik dat hij door een vakkenvuller is gevonden.
Vorig artikelArgwaan lachgasverbod Nesselande en dure handhaving: “Straatje verder geldt het verbod niet!”
Volgend artikel[UPDATE] 2 april: Kogelgat pand Dental Express bedrijventerrein Nesselande #getuigen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.