Nieuws Rotterdam-Nesselande en strand Zevenhuizerplas

Interview jongste Nesselande-vlogger JustPro8 over gaming in #coronatijd

JustPro8 – Justin – woont zijn hele leven in Nesselande. Hij heeft net als veel andere jonge Nesselanders een voorliefde voor games. Tijdens de #coronacrisis heeft het gamen een vlucht genomen. Het ‘social’ gamen (met vrienden samen online een spel spelen) werd nog populairder. Ook is het gamegedrag verandert. Een interview met JustPro8 die al vanaf zijn 8e vlogt over games.  

Heel de dag gamen is toch niet gezond?

Nee, dat weet ik. Mijn ouders hebben ook strenge regels qua gametijd. De Switch (Nintendo, red.) en de PS4 hebben tijdslimieten, net als op mijn laptop. 

Wat is er aan de hand met Fortnite, heel Nesselande was toch gek op Fornite?

Neen niet meer. Fortnite is “skeer”, het is niet meer leuk. Wel zijn nog steeds veel updates.  Ik heb al mijn Fortnite-vlogs van mijn kanaal verwijderd.

Wat heeft de coronacrisis gedaan met het gamen?

Omdat we veel thuis binnen zitten, zijn we op zoek gegaan naar verschillende games. In de WhatsAp-groepen van onze klas delen we nu ook veel gametips. Je hebt nu meer de tijd om nieuwe, kleine games uit te testen, over gewoon weer te spelen, zoals voetbalgames, Minicraft en Brawl Stars. 

Waarom ben jij gaan vloggen?

Op video tips delen en verhaaltjes vertellen vind ik leuk. Als ik andere kinderen kan helpen met leuke gametips, dan vind ik dat leuk. 

Bezoek en abonneer je gratis op zijn kanaal, via deze link!

 

 


Dit artikel heeft 384 views

Over Redactie 2416 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.