HomeActiviteiten Nieuws NesselandeLoopgroep Nesselande: terug naar De Kristal en start nieuwe loopgroep per november

Loopgroep Nesselande: terug naar De Kristal en start nieuwe loopgroep per november

Na het afschaffen van veel coronamaatregelen, loopt de wedstrijdkalender langzaam weer vol. Zo gaat ook de NN Marathon van Rotterdam op 24 oktober weer door.

,,Fantastisch nieuws voor de vele duizenden lopers en alle andere betrokkenen bij de NN Marathon Rotterdam.’’ Dat is de eerste reactie van Mario Kadiks, CEO van organisator Golazo, op de mededeling van burgemeester Aboutaleb dat de 40ste editie van #demooiste op zondag 24 oktober ‘vrijwel zeker’ kan doorgaan.

Kunnen we als Loopgroep Nesselande weer naar de Kristal als verzamelpunt?

Deze vraag krijgen ze geregeld. Alhoewel het verzamelen op de Common Green aan de Corsicalaan verrassend goed ging in  coronatijd, verlangen veel mensen weer terug naar de tijd dat we even binnen konden in het Nessecafe. Even warm en droog staan, even naar de wc, even je sleutels afgeven en de traditionele afroep van groepen op de trap door Kees. En dan na de training nog een kop koffie of thee en even napraten.
De loopgroep is in contact met Buurtwerk maar houdt er rekening mee dat ze nog moeten wachten op verdere versoepelingen.

De beginnerscursus start 3 november 2021 

De volgende beginnerscursus start op woensdag 3 november. Kijk voor meer informatie op de website.

Heeft u belangstelling, meld u dan op tijd op mailadres  loopgroepnesselande@gmail.com

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular