Op Nesselande.info kennen wij diverse bewonersinteractie, onderzoeken, discussies en zeer populaire polls. Deze worden door diverse media opgepikt en zorgen voor gezonder discussies en inzichten, zoals de extra handhaving op strand Nesselande in de zomer, diverse bestemmingen in ons winkelboulevard en het doortrekken van de metro door/naar Zuidplas (wat op de agenda van de gemeente Zuidplas staat). 

De polls (digitale enquête zoals AD.nl het noemt) kennen een brede betrokkenheid en vormde gezonden, constructrieve discussies op bijvoorbeeld partner Facebookgroep Je bent Nesselander als…

Issue

De leegstand in een issue in de winkelboulvard Nesselande. Het heeft immers een commercieel en ook sociaal aspect. Wij hebben inmiddels de Blokker, de Bruna, de Rabobank, Intertoys en diverse kleding-winkels zien vertrekken. De discussie met de verhuurder en bedrijfsmakelaar om mee te werken aan een overdekking, wilde niet direct lukken. De verhuurder is nu bezig met andere verhuurconcepten om wellicht meer pop-up stores aan te trekken in het winkelcentrum aan de boulevard van Nesselande en eventuele kortere huurcontracten.

OPEN Rotterdam

OPEN Rotterdam, die regelmatig de stad, wijk en buurt intrekt om video-reportages te maken, heeft maart 2021 op basis van de input en bevindingen van portal Nesselande.info een video-reportage gemaakt met enkele winkels en een heus bewonersonderzoek met constructieve oplossingen voor de winkelboulevard.

Binnenkort live op Nesselande.info!

 

 

 

Vorig artikelNesselande in de ban van Happy Stones Nesselande
Volgend artikelPaasbox Brunch bestellen bij Verhage Nesselande #boulevard #winkels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.