Nieuws Rotterdam-Nesselande en strand Zevenhuizerplas

Contact en Redactie

Beste bezoekers,

De portal Nesselande.info – ook bereikbaar via Rotterdam-Nesselande.nl – is een Streetsite-concept van Rotterdams bureau AtMost, deels gevestigd in Rotterdam-Nesselande. De portal heeft als doel de wijkbewoners, ondernemers en andere betrokkenen een platform te bieden voor interactie, informatievoorziening en gerichte discussie. Reacties onder artikelen worden eerst gemonitord voor plaatsing.

Redactie Nesselande.info

De onafhankelijke redactie is in handen van de bewoners en ondernemers in de wijk Rotterdam-Nesselande.

 • Heeft u nieuws? Heeft u een persbericht? Wilt u blogger worden?
 • Wilt u adverteren op Nesselande.info met ruim 4500 bezoekers per dag op de site?

 

 

(U kunt eventueel ook mailen naar nesselande@atmost.nl)

5 Comments on Contact en Redactie

 1. Op 3 september was er wat op het strand te doen, toen hebben ze bij de winkels op maltaplein en corsicalaan roze vlagetjes op gehangen maar door de hevige wind zijn ze nu kapot en veel herrie zou U ze op weer weg willen halen bij voorbaat dank.

 2. Op donderdag 21-06-18 heb ik een mail gestuurd naar info@boulevardnesselande.nl omdat ik heel graag zou willen deelnemen aan het strandfestival op zaterdag 30 juni tot op heden heb ik nog geen antwoord, kunnen jullie mij helpen om met de juiste persoon in contact te komen? met vriendelijke groet Anneke Boer.
  0622004512

 3. Op donderdag 21-06-18 heb ik een mail gestuurd naar info@boulevardnesselande.nl omdat ik heel graag zou willen deelnemen aan het strandfestival op zaterdag 30 juni tot op heden heb ik nog geen antwoord, kunnen jullie mij helpen om met de juiste persoon in contact te komen? met vriendelijke groet Anneke Boer-www.theefiets.com

 4. Ik heb een vraag over de toiletten op het strand Nesselande, als het mooi zonnig weer is ben ik daar vaak te vinden met mn echtgenoot, Even lekker een paar uurtjes in de zon, het valt ons op dat de toiletten altijd gesloten zijn, Zelfs met Pasen!! Kunt U me zeggen waarom dat zo is ????
  Vr, gr, Johanna

1 Trackbacks & Pingbacks

 1. Handige updates aan portal Nesselande.info – Nieuws Rotterdam-Nesselande en strand Zevenhuizerplas

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.