VIDEO: Met Max De Wijk In – Wijk Nesselande #lokalepolitiek #todo

Het is een video die welzeker – en wederom – de to do-list in de wijk Nesselande helder maakt. In deze visuele maar ook lichtelijk promo voor deze lokale politieke partij, komen veel knooppunten langs die spijtig al zeer lang bekend zijn in de wijk en onlangs nog door wethouders van de PVDA en VVD zijn ” opgehaald ”  in een burgerdialoog.

In de zonnige video van raadslid Benvenido van Schaik komen de problemen aan/van/op strand Nesselande langs, het slepende probleem met de volle afvalcontainers en het ” afvaltoerisme “, maar ook de – voor een kinderwijk – onveilige verkeerssituaties die reeds jarenlang worden genegeerd in de wijk Nesselande.

Ons advies aan Max is: kom eens langs op een zonnige stranddag of op een zaterdag om zo meer en ook een diversiteit aan bewoners en bezoekers te spreken.

Dank voor het initiatief, dank voor het bezoek aan de wijk, nu kijken of “De Coolsingel” eens echt naar hardwerkende burgers wil luisteren die een mooie Rotterdamse wijk vooral mooi en representatief willen houden en een breed scala een mediauitingen heeft gebruikt om misstanden kenbaar te maken.

 


Dit artikel heeft 378 views
Over Redactie 2370 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.