Vrijdag 1 april 2011 speelt Margiet Eshuis in het Theater Swanla in Zevenhuizen. Een concert van Margriet Eshuijs is nooit het zelfde maar altijd van een klasse apart. Margriet neemt ditmaal mee; een stem uit duizenden en als speciale gast singer songwriter Maarten Peters.

De liedjes die Maarten Peters schreef voor Margriet, voor zichzelf en voor vele andere Nederlandse artiesten zijn een onuitputtelijke bron van inspiratie. Nederlandstalig en Engelstalig, “gewoon” door elkaar. Margriet zingt liedjes van haar nieuwe cd “ The Shadows of your heart” en een mooie selectie uit de liedjes geschreven voor o.a. Liesbeth List, Rob de Nijs, Syb van der Ploeg. Maarten zingt een lied van de cd “Bevroren tranen” en samen zingen ze de mooiste duetten verzameld in de loop der jaren.

En natuurlijk komen de pareltjes “White horses in the snow”, “House for sale” en “Black pearl” voorbij. Kortom een verrassend concert waarbij je ogen en oren te kort komt. Wegdromen bij indrukwekkende samenzang, kijken naar fantastische muzikanten en een podium dat vol staat met de mooiste gitaren, percussie en natuurlijk de vleugel.
Kleine verbindende en onderhoudende verhaaltjes maken de voorstellingen compleet.

Meer info: http://www.dorpshuis.nl/theater/voorstellingen/2010-2011/p20_Margriet%20Eshuis.html

Vorig artikelKom in de Kas op 2 en 3 april 2011: veel openstellingen omgeving Zuidplas
Volgend artikel1APRILGRAP: Nesselande krijgt autotunnel met ontsluiting naar de A12

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.