HomeActiviteiten Nieuws NesselandeCONTACT met Rotterdam-Nesselande portal Nesselande.INFO

CONTACT met Rotterdam-Nesselande portal Nesselande.INFO

Stel hier uw vraag of dien eventueel uw Rotterdam-Nesselande wijknieuws in.  

Nesselande.INFO visie & aanpak

Wijkportaal Nesselande.INFO- opgericht in 2003  – is een onafhankelijk ‘kleurloos’ nieuwsportaal dat zich ten doel heeft gesteld bewoners en ondernemers uit de wijk Rotterdam-Nesselande regelmatig te informeren. Wij gebruiken een netwerk van lokale en landelijke peers als nieuwsgaring, bij waarheidsvinding en distributie.

Artikelen die op basis van onderzoek worden gepost, worden jurdisch getoets alvoors ze worden gepubliceerd.

Sinds 2003 zijn wij een steun in de rug voor lokale initiatieven, maar ook het onder de aandacht brengen van ‘vergeten’ bewonersbelangen, -discussies, -klachten en initiatieven.

Wij delen (wijk)nieuws maar brengen ook zo transparant mogelijk eventuele misstanden waarbij wij menen een bewonersbelang in te onderkennen als ook het wijkbelang en indirect de woonbeleving raakt of beïnvloedt.

Wij beogen hierbij zoveel mogelijk hoor- en wederhoor te gebruiken, maar zijn afhankelijk van de wederpartij. Niets uit onze communicatie heeft ten doel een partij/instantie/bedrijf of persoon te schaden, anders dan het eventueel aanspreken op (structurele) overtreding van geldende regels, richtlijnen en wetgeving.

  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens omgeslagen; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Nesselande.INFO doet pogingen tot hoor en wederhoor waar mogelijk. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een e-mail op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing met uw bewijsvoering. Mailadres: info@rotterdam-nesselande.  

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair