De Noordelijke Dwarsweg in Zevenhuizen – de drukke weg langs VV Groeneweg –  krijgt een nieuwe inrichting. Vanaf de aansluiting Burgemeester Klinkhamerweg tot aan de komgrens nabij de Knibbelweg. De aannemer vervangt het asfalt en maakt de weg veiliger, met onder andere snelheidsremmers en fietssuggestiestroken. Daarnaast komen er nieuwe bomen en planten in plaats van het huidige groen.

[UPDATE 10 januari 2022]

De kruising naar de Knibbelweg is open.

Knibbelweg
Knibbelweg

De werkzaamheden vinden plaats vanaf 10 januari 2022. Naar verwachting is al het werk begin mei 2022 klaar, inclusief het aanbrengen van de nieuwe beplanting.

Tijdens de werkzaamheden is de hele Noordelijke Dwarsweg afgesloten voor doorgaand verkeer, dat wordt omgeleid via de N219. De busmaatschappij heft haar haltes in het projectgebied tijdelijk op. In plaats daarvan komt er een halte op de parkeerplaats bij het Nijverheidscentrum. Alle woningen en ondernemingen blijven te voet altijd bereikbaar. De nood- en hulpdiensten zijn geïnformeerd.

VV Groeneweg

Om (vanuit Nesselande) bij VV Groeneweg te komen is het deels via Swanla inrijden of na het kruispunt Nesselande-uit (voorbij de Shell) rechtdoor links naar de Vierde Tocht en dan Knibbelweg (indien de oversteek bij de Knibbelweg mogelijk is).Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel[UPDATE] GEEN steun Gemeente @Rotterdam voor smaad-laster beschuldigingen die Buurtpreventie @Nesselande maakt #wederhoor #deel1
Volgend artikelJumbo Supermarkten gaat samenwerken met de flitsbezorging van Gorillas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.