HomeActiviteiten Nieuws Nesselande Noordelijke Dwarsweg (naar/langs VV Groeneweg) 10 januari - mei 2022 afgesloten

[UPDATE] Noordelijke Dwarsweg (naar/langs VV Groeneweg) 10 januari – mei 2022 afgesloten

De Noordelijke Dwarsweg in Zevenhuizen – de drukke weg langs VV Groeneweg –  krijgt een nieuwe inrichting. Vanaf de aansluiting Burgemeester Klinkhamerweg tot aan de komgrens nabij de Knibbelweg. De aannemer vervangt het asfalt en maakt de weg veiliger, met onder andere snelheidsremmers en fietssuggestiestroken. Daarnaast komen er nieuwe bomen en planten in plaats van het huidige groen.

[UPDATE 10 januari 2022]

De kruising naar de Knibbelweg is open.

Knibbelweg
Knibbelweg

De werkzaamheden vinden plaats vanaf 10 januari 2022. Naar verwachting is al het werk begin mei 2022 klaar, inclusief het aanbrengen van de nieuwe beplanting.

Tijdens de werkzaamheden is de hele Noordelijke Dwarsweg afgesloten voor doorgaand verkeer, dat wordt omgeleid via de N219. De busmaatschappij heft haar haltes in het projectgebied tijdelijk op. In plaats daarvan komt er een halte op de parkeerplaats bij het Nijverheidscentrum. Alle woningen en ondernemingen blijven te voet altijd bereikbaar. De nood- en hulpdiensten zijn geïnformeerd.

VV Groeneweg

Om (vanuit Nesselande) bij VV Groeneweg te komen is het deels via Swanla inrijden of na het kruispunt Nesselande-uit (voorbij de Shell) rechtdoor links naar de Vierde Tocht en dan Knibbelweg (indien de oversteek bij de Knibbelweg mogelijk is).

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular