HomeNesselande INFO nieuwsNesselande.INFO verlengt landelijk mediapartnerschap

Nesselande.INFO verlengt landelijk mediapartnerschap

Met 12.000 bezoekers per dag en een dagelijks sociale media bereik van meer dan 15.000 accounts en e-mailing van bijna 2.000 (Nesselanders) kent Nesselande.INFO (opgericht in 2003) een sterk lokaal bereik. Daarbij schiet de combi van Threads en onze populaire Instagramaccount richting de 5000 accounts, klik hier.

De Nesselande.INFO Instagram-account is de meest populaire wijk-instagram van Rotterdam en directe omgeving.

Wij schakelen proactief met de gemeente Rotterdam – gezien de passieve Wijkraad Nesselande – op gebied van gevaarlijke buitenruimte, mobiliteitshubs voor brommers en fietsen, verkeerde afsluitingen, onduidelijke bewegwijzering of wederom een “wijkraad parkeerterrein” dat instort.


Wees alert voor politiek-gekleurd nepnieuws over de wijk Nesselande, zoals over het strand van Nesselande, blijf uw meldingen insturen! 


Bovenal kennen wij gelinkte X-accounts en een actief Nextdoor-community in de wijk Nesselande. Wij waarschuwen voor lokale Facebook-accounts die veel nieuws overnemen van Nesselande.INFO en zich lijken voor te doen als Nesselande.INFO; het officiële nieuwsportaal van de wijk Rotterdam-Nesselande.

Nog sterker in ook Prins Alexander

Nesselande is onderdeel van Prins Alexander, Rotterdam. Door aanhoudende samenwerking met lokale nieuwsportalen uit onder andere Ommoord, Lage Land, Zevenkamp en Kralingseveer als ook het gezamenlijke PrinsAlexander.INFO neemt ons bereik dagelijks toe en zijn wij goed geïnformeerd over zaken op het randje van Nesselande. Daarbij kennen wij een gezamenlijk lokale, politieke redactie waarbij wij dicht bij het vuur zitten.

 

Nextdoor
Nextdoor

 

Dus geen gekleurde “politiek nieuws” gebracht door bijvoorbeeld AD/RD.nl, wijkraadsleden en de lokale buurtpreventie Nesselande en desinfo campagne-uitingen van lokale politici, maar direct het nieuws vanuit de bron, met de documenten/stukken uit de raad en waar nodig video’s van het debat.

 

Nesselande.INFO kent de meest populaire wijkInstagram in Rotterdam
Nesselande.INFO kent de meest populaire wijkInstagram in Rotterdam

Landelijk nog meer bereik

Nesselande.INFO werkt landelijk – op basis van de rss met nieuwsartikelen – samen met ruim 40 mediakanalen. Een deel neemt via rss-technieken op basis van geselecteerde onderwerpen ons nieuws 1-op-1 over. Landelijk werkt Nesselande.INFO met partijen als Drimble, Blogorama en Oozo die wederom de basis vormen van veel landelijke nieuwsmedia en zijn wij in de top 10 van Nesselande met alle relevante zoekwoorden breed en goed vindbaar met inmiddels bijna 20.000 artikelen in het dossier.

 


BRONNEN en verantwoording

Gemeente haalt op verzoek Nesselande.INFO hoge begroeiing weg bij oversteek scholen

 

Verslag #raad010 jaarnota, Rijnmond.nl:“College Leefbaar Rotterdam lijkt wel gokverslaafde”

 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair