Jumbo supermarkt #nieuws #nesselande
Jumbo supermarkt #nieuws #nesselande

Een flitsbezorging is het lokaal (beperkt) bezorgen van goederen soms al binnen tien minuten.  Jumbo Supermarkten en instant on-demand bezorgbedrijf Gorillas hebben overeenstemming bereikt over een samenwerking en richt zich op de snelgroeiende markt voor het instant bezorgen van online bestelde boodschappen in grotere steden. 

Of dit in 2022 ook al in omgeving Nesselande-Zuidplas het geval is, is nog niet bekend. Wel heeft Albert Heijn enkele jaren geleden een proef gedaan met Rappie een soortgelijke dienst.

Jumbo biedt een groot deel van haar assortiment aan Gorillas, waaronder verschillende A-merk-, Jumbo Huismerk-, biologische en exclusieve La Place producten.

Daarnaast krijgen online klanten van Jumbo in stedelijke gebieden in de toekomst de mogelijkheid om hun aankopen binnen enkele minuten door Gorillas te laten bezorgen.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel[UPDATE] Noordelijke Dwarsweg (naar/langs VV Groeneweg) 10 januari – mei 2022 afgesloten
Volgend artikelGemeente @Rotterdam wil graag een wandeling met u maken @Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.