Wandelen ANWB Boulevard Nesselande #nieuws #nesselande #news
Wijk aan Zet komt er aan in 2022 en de gemeente wil graag Nesselanders spreken. Nesselande staat bekend om de schitterende wandelingen. Graag nodigt de gemeente Rotterdam u uit voor een buurtwandeling door de badplaats Nesselande.
We willen met u in gesprek over uw leefomgeving: heeft u vragen, ideeën of opmerkingen?
We lopen in kleine groepjes van maximaal acht personen en met 1,5 meter afstand. Zo houden we rekening met de geldende coronamaatregelen.
Heeft u interesse om mee te lopen? Geeft u zich dan op via GebiedPrinsAlexander@rotterdam.nl.
Samen prikken ze een datum en een tijdstip. Bij voldoende belangstelling organiseren we meerdere buurtwandelingen, ook in andere buurten van Nesselande.


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelJumbo Supermarkten gaat samenwerken met de flitsbezorging van Gorillas
Volgend artikelVerlichting, uitbreiding en gratis proefles buitenfitness-training @ Beach Barzz Kosboulevard Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.