Eindelijk verlichting in 2021, zo schrijft Beach Barzz, de outdoor fitness aan de Kosboulevard. Na ongeveer een jaar met de gemeente in gesprek te zijn geweest over uitbreiding van het park en het aanbrengen van de verlichting is het laatste inmiddels aangebracht. 

Kerst-kilo’s kwijtraken?… Een gezonde start maken?… Join dan de buiten sport trainingen. Kom gratis een proefles doen en maak kennis met de deelnemers. Samen met elkaar 2022 positief starten met vernieuwde energie.

Het heeft wat voeten in de aarde gehad. Mede door het vrij krijgen van budget en ook door de coronaperiode was er enige vertraging.

Beach Barzz is nog steeds met de gemeente in gesprek omtrent de uitbreiding van het Calisthenics park dat goed gebruikt wordt door de bewoners uit Nesselande en mensen uit naastgelegen buurten en wijken.

Oprichter Rodney Lemmers zegt:

Nu dat er verlichting is geeft dit ook meer ruimte om met de steeds kortere dagen door te kunnen trainen. En daarbij geeft het ook veiliger gevoel.

Gratis lessen

Iedereen is welkom om van de gratis proefles gebruik te maken. Deze zijn op de zondagochtend 10:30 uur, dinsdagavond 19:30 uur en donderdagavond 20:00 uur.

 

Foto’s: via Beach Barzz 2021-2022

Sinds kort worden de dinsdagavond lessen gegeven door iemand die al jaren zelf mee- traint: @getfit_Richard_Bekenbroek.

Iedereen is welkom van elk nivo.

Naast een lekkere training staan aandacht voor de persoon en gezelligheid staan voorop.


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelGemeente @Rotterdam wil graag een wandeling met u maken @Nesselande
Volgend artikelDe ruimte naast de Jumbo aan de winkelboulevard Nesselande huren? 100.000 euro per jaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.