Bekijk foto 2 van Siciliëboulevard 408 -412

De winkelruimte naast de Jumbo in Nesselande staat alweer enkele jaren leeg. Is het de negatieve framing van/over strand/boulevard? De huren? De locatie?

Parkeren is immers gratis – en daarmee uniek voor Rotterdam – met een groeiend aanbod parkeerplekken. Het is een klein stuk lopen vanaf de metro en.. een strand voor de deur. Kosten? Ruim 100.000 euro per jaar (voor de gezamenlijke ruimte). Deelverhuur is mogelijk.

Meer info, klik hier!

Gunstig gelegen winkelruimten in het wijkwinkelcentrum Boulevard Nesselande in de wijk Nesselande (ca. 13.000 inwoners) te Rotterdam, welk winkelcentrum tevens een regionaal verzorgingsgebied heeft voor de wijk Zevenkamp (ca. 16.000 inwoners), de gemeente Zevenhuizen (ca. 6.700 inwoners) alsmede de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel (ca. 22.000 inwoners). Het winkelcentrum huisvest ca. 30 winkels, waaronder Albert Heijn, Jumbo, Etos, Gall&Gall, Kruidvat, HEMA, Shoeby, Primera, Nelson schoenen alsmede diverse horeca en lokale ondernemers.

De bereikbaarheid van het winkelcentrum is goed. Het winkelcentrum beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid, zowel in de onderliggende parkeergarage als in de openbare ruimte in de directe omgeving.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelVerlichting, uitbreiding en gratis proefles buitenfitness-training @ Beach Barzz Kosboulevard Nesselande
Volgend artikelMan steekt zichzelf in hand in metro richting Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.