Metro common green

Zondagavond 9 januari meldt de politie op de sociale media dat een man zichzelf in de hand heeft gestoken in de metro richting Nesselande. Dit zou rond 21.45 uur zijn geweest. 

Ter hoogte van station Capelsebrug is de Rotterdammer – van eind twintig – uit de metro gehaald. Hij is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Wat de aanleiding was voor deze actie van de jongeman, is niet duidelijk.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelDe ruimte naast de Jumbo aan de winkelboulevard Nesselande huren? 100.000 euro per jaar!
Volgend artikelBrede promotie Nesselande.info rendeert: wijk @Nesselande – met afstand – winnaar @PrinsAlexander @Rotterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.