jeugdland

Van 10 tot en met 21 augustus 2015 wordt Ahoy Rotterdam omgetoverd tot het grootste speelplein van Rotterdam. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar is er van alles te beleven.

Wat ga jij allemaal doen?

Doe ruimtevaartervaring op, neem een professionele duik in het water, leef je uit op de stormbaan of kom de reptielen bekijken. Misschien ga je liever voetballen, knutselen, koekjes bakken en dansen als een cheerleader? Het kan allemaal!

Jeugdvakantieland is op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur open. In het weekend is Jeugdvakantieland gesloten. Kom je ook? Bekijk hier hoe je aan kaarten kunt komen.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelAlle kunstwerken in Rotterdam-Nesselande op een rij
Volgend artikel[Woning] Groots wonen bij het centrum en de Rotterdamse Maas?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.