Een unieke, lokale zwemclinic voor kids op 12 juli 2020: ontdek de geheimen van zwemmen in natuurwater en vooral die van de Zevenhuizerplas waar de veiligheid meer dan ooit de aandacht heeft.

Ik zou het echt tof vinden om vaker te zwemmen in de Zevenhuizerplas. Maar ik vind het toch wel spannend. Wat als ik moe wordt en niet kan staan, of als ik ineens tussen de vissen zwem?

Die woorden van een 9-jarige jongen brachten de initiatiefnemers in 2019 al op het idee om een zwemclinic voor kinderen te organiseren. Wat moet je weten als in je buitenwater gaat zwemmen? En voor ouders is het toch ook wel even spannend als je kind wil zwemmen in de Zevenhuizerplas.

Coach

Op 12 juli 2020 gaat het gebeuren. Zwemcoach Manon Spruit geeft een zwemclinic ‘Ontdek de geheimen van zwemmen in buitenwater’. In een uur tijd deelt ze die geheimen aan kinderen vanaf 7 jaar. Uiteraard IN he water, met oefeningen en spelletjes. Leuk en nuttig!

Is jouw kind erbij?

Wat je moet weten:
> We organiseren een clinic om 10 uur, en één om 11.00 uur.
> Maximaal 12 kinderen per clinic
> Diploma A & B zijn een vereiste
> Je kind is minimaal 7 jaar oud
> Deelname is op eigen risico
> Eigen bijdrage is 5 euro
> VOL = VOL

Na ontvangt van de aanmelding en betaling, ontvang je een bevestiging per mail. Deze wordt niet automatisch verstuurd, we streven ernaar om je aanmelding binnen 24 uur te verwerken. Klik hier!

Vorig artikelV.V. Groeneweg uit Zevenhuizen heeft een nieuw jeugdbestuur
Volgend artikel‘Inzet tegen overlast Scheveningen (actieplan gemeente) is blauwdruk voor aanpak overlast Strand Nesselande’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.