15 juni 2022 Informatie-ochtend vrije Waldorfschool te Rotterdam-Nesselande

1236

De Waldorfschool is een unieke kleinschalige vrijeschool voor basisonderwijs, gelegen in de wijk Nesselande, midden in de natuur en bij de boulevard. Op 15 juni 2022 is er van 9 tot 10.30 uur een informatie-ochtend.

Sinds augustus 2017 is deze vrijeschool een feit in Nesselande! We zijn gestart met één kleuterklas (groep 1 en 2), er huisvesten nu vier klassen op de Kosboulevard 5.

Twee kleuterklassen, klas 1 en een combinatieklas 2 / 3 (groep 4 en 5).

 

Voor antroposofisch geïnspireerd onderwijs aan kinderen van 4-12 jaar. Onderwijs, wat hen leert zelf betekenis en richting aan het leven te geven, zodat kinderen uitgroeien tot sterke persoonlijkheden die hun plek kunnen vinden in de toekomstige maatschappij en daardoor die maatschappij vorm kunnen geven.

♥ Basisonderwijs: alle zintuigen doen mee! ♥ Kleinschalig en kwalitatief hoogstaand basisonderwijs ♥ Beleving van de lesstof ♥ Onderwijs als mede-opvoeding ♥ Volle aandacht voor ieder kind ♥ Gedifferentieerd onderwijs ♥ Aandacht voor de seizoenen ♥ Afwisseling tussen in- en ontspanning ♥ Betekenisvol leren ♥ Kleuters leren door te spelen en ♥ Bewegend onderwijs ♥

Vorig artikelZadkine event academy verrast bewoners De Kristal Nesselande
Volgend artikelLoopgroep Nesselande: Inschrijving Ronde van West begonnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.