HomeActiviteiten Nieuws Nesselande15 juni 2022 Informatie-ochtend vrije Waldorfschool te Rotterdam-Nesselande

15 juni 2022 Informatie-ochtend vrije Waldorfschool te Rotterdam-Nesselande

De Waldorfschool is een unieke kleinschalige vrijeschool voor basisonderwijs, gelegen in de wijk Nesselande, midden in de natuur en bij de boulevard. Op 15 juni 2022 is er van 9 tot 10.30 uur een informatie-ochtend.

Sinds augustus 2017 is deze vrijeschool een feit in Nesselande! We zijn gestart met één kleuterklas (groep 1 en 2), er huisvesten nu vier klassen op de Kosboulevard 5.

Twee kleuterklassen, klas 1 en een combinatieklas 2 / 3 (groep 4 en 5).

 

Voor antroposofisch geïnspireerd onderwijs aan kinderen van 4-12 jaar. Onderwijs, wat hen leert zelf betekenis en richting aan het leven te geven, zodat kinderen uitgroeien tot sterke persoonlijkheden die hun plek kunnen vinden in de toekomstige maatschappij en daardoor die maatschappij vorm kunnen geven.

♥ Basisonderwijs: alle zintuigen doen mee! ♥ Kleinschalig en kwalitatief hoogstaand basisonderwijs ♥ Beleving van de lesstof ♥ Onderwijs als mede-opvoeding ♥ Volle aandacht voor ieder kind ♥ Gedifferentieerd onderwijs ♥ Aandacht voor de seizoenen ♥ Afwisseling tussen in- en ontspanning ♥ Betekenisvol leren ♥ Kleuters leren door te spelen en ♥ Bewegend onderwijs ♥

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden