Dinsdag 20 & 27 november Sinterklaas cupcakes versieren bij Mamamo Nesselande (zijkant boulevard Nesselande).

Dit kan vanaf 15:00 uur.

Zondag 18 november 2018 komt Sinterklaas alweer naar Winkelcentrum Boulevard Nesselande! Natuurlijk kun je dan ook bij ons terecht voor lunch of koffie met wat lekkers ?? In de Sinterklaasperiode organiseren we een aantal leuke activiteiten, zoals een workshop sintcupcakes versieren met Stukje Taart ? en Sinterklaas liedjes zingen onder begeleiding van Martine Mandoline ?. Meer info volgt snel, houd onze events in de gaten voor de exacte data en tijden.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelStilte-uur zondagavond 4 november 2018 #Nesseklooster Kerk in Nesselande
Volgend artikelBus lijn B1 – Werkzaamheden Bob bus B1 Richting: Nesselande, Rotterdam Centraal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.