Op 22 & 23 mei 2010 (Pinksteren) vindt wederom het Palm beach volleytoernooi plaats op het strand Nesselande. Je krijgt 10% korting met..
 
 
 

 


de code PBL2010VBK. Inschrijving en meer info op: http://www.beachvolley.nl/nl/index.php?option=com_content&task=view&id=224&Itemid=207

 

 Aan de oost rand van Rotterdam, grenzend aan de Zevenhuizerplas en daar waar menig top (beach) volleyballer gehuisvest: Rebekka Kadijk, Richard de Kogel en Marco Klok, zal Palm Beach Life in het Pinksterweekend neerstrijken met minimaal 40 velden. Dit jaar zal Nesselande niet het openingsweekend zijn maar verwachten we wel weer veel opkomst tijdens de toernooidagen. 

Nesselande is een locatie welke nog volop in ontwikkeling is. Daardoor is er de afgelopen tijd veel veranderd op de locatie en zal het weekend een geheel vernieuwde look krijgen doordat bijvoorbeeld het centre court is verplaatst naar de andere kant van de boulevard.

Wil je er ’s ochtends vroeg zijn en kom je van ver? Of wil je ’s avonds gezellig een hapje blijven eten en een drankje blijven drinken? Boek dan een plekje bij de Koornmolen in Zevenhuizen. Vermeldt erbij dat je gebruik wilt maken van het Beach Arrangement en houdt rekening met de drukte van het Pinksterweekend!  

Nesselande is zowel met het openbaar vervoer, de auto en de fiets goed bereikbaar. De metro stopt bij station Nesselande waarna het nog 5-10 minuten lopen is. Parkeren kan direct aan het strand (Siciliëboulevard) en is gratis.

Wist je dat…
…het toernooiweekend van Nesselande in het Pinksterweekend valt?
…je hierdoor de website goed in de gaten moet houden voor eventuele extra
   activiteiten rondom het weekend?

Vorig artikelDrukke HemelvaartCross Zevenhuizen 2010
Volgend artikelNesselander Martijn Oudeman 2de op NK Atletiek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.