HomeActiviteiten Nieuws Nesselande 24, 25 en 26 augustus 2023 CuliNESSE...

[VIDEO] 24, 25 en 26 augustus 2023 CuliNESSE Nesselande festival met Di-rect, Miss Montreal, Selah Sue en..

Op 24, 25 en 26 augustus 2023 is er weer een CuliNESSE Nesselande festival aan/op het Oeverpark bij de Kosboulevard. Deze keer met een lijst van veel nieuwe artiesten. 

Met een aanbod van artiesten als Guus Meeuwis, Rondé, Suzan & Freek, Di-rect, Miss Montreal, Selah Sue en nog veel meer, zie hier het programma, lijkt het vooral een frisse nieuwe editie te gaan worden aan het strand van Nesselande. Er is wederom veel aandacht voor de jongere bezoekers en zijn/haar muzieksmaak.

Naast de spetterende optredens is er genoeg te doen op CuliNESSE. Ook dit jaar is er een geweldige randprogrammering voor jong en oud. Vergeet ook vooral niet een rondje over het terrein te lopen, wie weet welke verrassingen je allemaal tegenkomt!


Gro-up Kidspaviljoen en Hang-out

Je kinderen thuis laten? Nee joh, neem DE kinderen mee naar CuliNESSE voor een dagje festivallen!

In het gro-up Kidspaviloen is genoeg te doen voor de kleintjes (3 tot 12 jaar). Een spelletje, zelf popcorn poppen – en je eigen bakje knutselen, een zandkastelenwedstrijd en schminken. Alle activiteiten zijn onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers van gro-up. De kinderen zijn dus in goede handen!

Populaire silent disco

Deze twee vrienden zorgen er gegarandeerd voor dat de voetjes van de vloer gaan! Gelvin is de MC met de beste dansmoves en Gino de DJ met een voorliefde voor hits van de 80’s tot nu. Samen met hun team zorgen ze ervoor dat jij die koptelefoon nooit meer af wil doen. En wie weet leer je als bonus nog wat nieuwe dansmoves van Gelvin…

Culikroeg

Ook dit jaar worden de kleedjes weer uitgeklopt en de bar gepoetst van de enige echte Culikroeg! Je kunt hier terecht voor het echte cafégevoel. Een lekker biertje, Hollandse meezingers en optredens van feestzanger en entertainer Dirk-Jan Deelen.

Dat wordt hossen!


 

Een terugblik op vele jaren CuliNESSE:

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden