HomeActiviteiten Nieuws NesselandePRIJSVRAAG! CuliNESSE 2023 Nesselande met Di-rect, Meeuwis, Montreal en..

PRIJSVRAAG! CuliNESSE 2023 Nesselande met Di-rect, Meeuwis, Montreal en..

Op 24, 25 en 26 augustus 2023 is er weer een CuliNESSE Nesselande festival aan/op het Oeverpark bij de Kosboulevard. Deze keer met een lijst van veel nieuwe artiesten. Nesselande.INFO geeft wederom kaarten weg.  

Met een aanbod van artiesten als Guus Meeuwis, Rondé, Suzan & Freek, Di-rect, Miss Montreal, Selah Sue en nog veel meer, zie hier het programma, lijkt het vooral een frisse nieuwe editie te gaan worden aan het strand van Nesselande. Er is wederom veel aandacht voor de jongere bezoekers en zijn/haar muzieksmaak.

[UPDATE] PRIJSVRAAG: Mail, Nextdoor chat, DM, mention ons voor 14 augustus 2023 met uw motivatie waarom u graag naar CuliNESSE editie 2023 wilt! Wij geven 2×2 kaarten weg voor de donderdag. De winnaars van de kaarten voor de vrijdag hebben bericht ontvangen. 

 

Naast de spetterende optredens is er genoeg te doen op CuliNESSE. Ook dit jaar is er een geweldige randprogrammering voor jong en oud. Vergeet ook vooral niet een rondje over het terrein te lopen, wie weet welke verrassingen je allemaal tegenkomt!


 

Populaire silent disco

Deze twee vrienden zorgen er gegarandeerd voor dat de voetjes van de vloer gaan! Gelvin is de MC met de beste dansmoves en Gino de DJ met een voorliefde voor hits van de 80’s tot nu. Samen met hun team zorgen ze ervoor dat jij die koptelefoon nooit meer af wil doen. En wie weet leer je als bonus nog wat nieuwe dansmoves van Gelvin…

Culikroeg

Ook dit jaar worden de kleedjes weer uitgeklopt en de bar gepoetst van de enige echte Culikroeg! Je kunt hier terecht voor het echte cafégevoel. Een lekker biertje, Hollandse meezingers en optredens van feestzanger en entertainer Dirk-Jan Deelen.

Dat wordt hossen!

 


 

Een terugblik op vele jaren CuliNESSE:

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular