open-coeeeeffee-1

Op woensdag 26 oktober is de volgende Open Coffee Nesselande. Kom je ook ontspannen netwerken en nieuwe contacten leggen?

Open Coffee Nesselande vindt plaats van 09.00 tot 11.00 uur in het Nessecafé. Dit café is gevestigd in multifunctioneel gebouw de Kristal, Cypruslaan 404, 3059 XA te Rotterdam.

Video

Mocht je voor het eerst naar Open Coffee Nesselande komen, klik op de volgende link, http://youtu.be/i3IGi7lHJlc Hier staat een video die je de exacte locatie van het Nessecafé laat zien:Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel31 oktober 2016, filmavond met film 45 years #DeKristal
Volgend artikelLandal Reeuwijk en wederom vakantiepark bij Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.