Bezorgers komen dagelijks in elke straat van Nesselande en maken ook in Nesselande veel mee. De coronatijd heeft ook in Nesselande de online bestellingen een boost gegeven.

Dat pakketje op tijd op die plek hebben en ontvangen is een levensbehoefte worden, zo lijkt het. Door weer en wind bezorgen ze onze post en pakketten.

Inhaker

Elke 2e woensdag in maart viert PostNL daarom de Dag van de bezorger! Dé dag bij uitstek om onze post- en pakketbezorgers in het zonnetje te zetten, dit gebeurt op 9 maart 2022 en u kunt meedoen!

Compliment en winnen

Wil jij ook laten weten hoe blij je bent met je post- en/of pakketbezorger? Bak bijvoorbeeld een lekkere taart, haal een bloemetje of maak een mooie tekening. Wat je ook doet, zet hem of haar in het zonnetje! Laat hieronder jouw compliment achter voor jouw bezorger en vertel waarom hij of zij zo bijzonder voor je is. Wil je hier nog een leuke foto aan toevoegen? Dan kan natuurlijk ook door jouw foto te uploaden.

Extra leuk: door jouw compliment achter te laten maak je kans op een cadeaukaart ter waarde van 100 euro voor jou én je bezorger! Klik hier!Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelPop-Up Museum open tijdens verbouwing Alexandrium
Volgend artikelMooi weer in @Nesselande? Wandel eens langs onze Minibieb!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.