HomeActiviteiten Nieuws Nesselande3 en 4 juni 2022: International Dutch Distillers Festival - in...

3 en 4 juni 2022: International Dutch Distillers Festival – in Concert is culinaire opwarmer voor CuliNESSE Nesselande

IDDF event

IDDF – International Dutch Distillers Festival – vindt dit voorjaar in 2022 voor het eerst plaats in en rond de historische binnenstad van Schiedam. De organisatie wil met het festival een ode brengen aan Schiedam, haar industrie en de rijke geschiedenis van de stad. Een stadsfestival in het thema gedistilleerd.

Net als CuliNESSE in Nesselande een mix van muziek, concerten, de beste restaurants en distillers

 

IDDF bestaat uit drie onderdelen. Het festival zal van start gaan met de IDDF Restaurant Week van vrijdag 27 mei tot en met donderdag 2 juni 2022. Tijdens deze week kun jij genieten van speciale IDDF-menu’s en entertainment bij diverse restaurants uit de regio.


Ontdek deze ook meer van Schiedam tijdens ‘IDDF Around Town’. Volg een workshop in een van de molens en geniet van de muziek van verschillende jazz- en bluesmuzikanten. Of ontdek de historie van Schiedam tijdens de Schiedam City Walk.


Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni 2022 sluiten ze de IDDF-week groots af met IDDF in Concert. De beste artiesten van Nederlandse bodem beklimmen het podium en zetten een schitterende show neer. Waag een dansje en geniet van de lekkerste mixdrankjes met bijpassende culinaire gerechten.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular