HomeGemeente #raad01030 september is het OPEN Huizen dag in Nesselande

30 september is het OPEN Huizen dag in Nesselande

 

Nabij boulevard en strand gesitueerd 4-kamer appartement op de 2e verdieping met eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw. Het appartementencomplex is gesitueerd in "Haag en Park" wat mooi in de luwte en om de hoek ligt van het Nessestrand bij de Zevenhuizerplas en het winkelcentrum "Boulevard Nesselande". Indeling: Entree/hal, gang, 2 aan de voorzijde gesitueerde (slaap)kamers, waarvan er een aansluit op de keuken en in gebruik is als eetkamer. De keuken is voorzien van keramische kookplaat, vaatwasmachine, elektrische oven, vlakscherm afzuigkap en een koel / vriescombinatie. Via de keuken kom je in de aan de voorzijde gesitueerde woonkamer welke een plezierige lichtinval heeft en een toegang tot het zonnige terras op het zuidwesten. Dit terras is ook bereikbaar vanuit de grote slaapkamer. Deze slaapkamer ligt aan de achterzijde en is voorzien van een walk -in closet met een schuifkastenwand. Via eerder genoemde gang is de badkamer bereikbaar welke is voorzien van een inloopdouche, wastafel, grijze wandtegel en lichte vloertegel. Verder is er een separaat toilet met fonteintje en moderne wandtegel en een wasruimte kast. Bijzonderheden: - Bouwjaar 2007 - Voorzien van spouwmuurisolatie - Geheel voorzien van dubbele beglazing - Volledig eigen grond situatie - Gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer - Voorzien van eigen parkeerplaats achter het complex - VVE bijdrage € 192,55 per maand (inclusief bijdrage berging en parkeerplaats) - Gasloze woning. CV en Warmwatervoorziening d.m.v. stadsverwarming - Mooie ligging met uitzicht over verschillende plantsoenen en waterpartijen, nabij strand en boulevard - Gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoer (metro en bus), winkelcentrum "Boulevard Nesselande"" en uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Den Haag - Oplevering in overleg De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

Woningen in Nesselande verkopen over het algemeen zeer snel. Nieuwe woningen komen er na 2025 nauwelijks meer bij. Van de even drie tot zes weken dat een woning te koop stond, wordt een woning nu binnen de twee maanden al snel verkocht. 30 september is het OPEN Huizen dag. Tien tips van de NVM hoe jij en je woning pico bello voor de dag komen.

 1. Ruim op
  Een open deur, maar: niemand houdt van rommel. Een potentiële huizenkoper al helemaal niet, want die moet door zo min mogelijk ‘ruis’ heen hoeven kijken om zichzelf er te zien wonen. Zorg er dus voor dat je woning helemaal is opgeruimd. Een eerste indruk maak je immers maar een keer. Extra tip: check halverwege de openhuizendag of er er ondertussen geen troep is ontstaan. De (stille) vaatwasser laten draaien om de lege kopjes koffie weg te werken, is geen gek idee.
 2. Zorg voor ruimte
  In het verlengde daarvan: voor ‘grote rommel’ doe je er verstandig aan om voor de NVM Open Huizen Dag een opslagbox te huren. Of familie/vrienden/buren met een flinke garage even lief aan te kijken. De tafeltennistafel op zolder en de ongebruikte stoffige hometrainer op de logeerkamer haal je het beste weg. Dat zorgt voor een groter ogende ruimte en dat is precies waar kijkers van houden.
 3. Kleine klus, groot verschil
  Een kleine opknapbeurt kan een groot verschil maken. Waarschijnlijk kun je dat gewoon zelf. Denk bijvoorbeeld aan de muur in de keuken die ooit wit was; een likje is zo gedaan. En schroef ook die loszittende deurklink even vast.
 4. Zorg voor rust
  Op een openhuizendag is de kans groot dat kijkers met z’n tweeën of meer komen. Je doet er daarom goed aan om je kinderen en huisdieren onder te brengen bij vrienden of familie. Dat zorgt voor een veel rustiger sfeer, wel zo prettig.
 5. Een schoon huis verkoopt beter
  Een lap over de ramen, een schone wc-bril (zorg dat er voldoende toiletpapier klaarligt!), geen stofnesten in de hoek en ook geen kranten op tafel. Een schoon en opgeruimd huis doet het goed bij de kijker. Ook hier geldt: check halverwege de dag hoe je huis erbij staat. Als het regent, dweil de gang tussendoor.
 6. Neutraliseer je huis
  Niemand verwacht een VT Wonen-huis waar geen spoortje karakter in te ontdekken is, maar breng het persoonlijke een tikje terug: geen kindertekeningen, muren vol foto’s of opgevouwen ondergoed in het zicht.
 7. Vieze geurtjes zijn taboe
  Wie kent hem niet: het cliché van de appeltaartgeur tijdens een bezichtiging. Lekker, maar dat hoeft echt niet. Wat wel handig is: minder prettige geurtjes verwijderen. Zoals de vuilniszak verschonen, de kattenbak schoonmaken en asbakken legen.
  Tip: check hoe je met geur kijkers kunt beïnvloeden
 8. Leid rustig rond
  Bezoekers willen zich geen nummer voelen. Dus ook al is het drukker dan verwacht, neem de tijd voor iedere potentiële koper. Leid het liefst maximaal één persoon (of stel) tegelijk rond, zodat er rustig kan worden geobserveerd en er tijd is voor vragen. Heb je een partner, splits dan de bezoekers onderling op.
 9. Bezichtiging? Geen afleiding dus
  Zorg dat het niet te lawaaiig is tijdens de rondleiding. Eventuele andere bezoekers zorgen al voor geroezemoes, dus laat de tv en radio uit. Een zacht achtergrondmuziekje mag. Houd je telefoon in je zak, ook die leidt af.
 10. Vertel niet te veel
  Wees enthousiast en hartelijk, maar houd het zakelijk. Liegen hoeft niet, alles vertellen ook niet. Verkoop je het huis vanwege een scheiding? Er is geen reden om dat te verbloemen, als men daarnaar vraagt, maar laat details over je ex achterwege.
Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair