De metro(halte) Rotterdam is fascinerend. Begin 2021 Metro Rotterdam heeft de Trains Of Crazyperson een unieke video-compilatie van Bombardier (Flexity Swift) MG2/1, SG2/1, RSG3, SG3 en HSG3 metro’s van het OV-bedrijf RET, door de regio Rotterdam en Schiedam gemaakt. Eindhalte is Nesselande. 

Met veel metro’s als sneltram in de wijken Rotterdam Schenkel, Oosterflank, Ommoord, en Zevenkamp. Metro’s in dienst als R-net lijn A naar Schiedam Centrum en Binnenhof, lijn B naar Hoek van Holland Haven / Maassluis Steendijkpolder en Nesselande, lijn C naar De Akkers, lijn D naar De Akkers en Rotterdam Centraal. Metro A en B rijden o.a. via de stations Delfshaven, Beurs, Oostplein, Capelsebrug en Graskruid. Metro C rijdt o.a. via Voorschoterlaan, Parkweg, en Pernis. Metro D rijdt o.a. via Rhoon, Zuidplein, en Wilhelminaplein.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelOok de HEMA Nesselande is nu een DHL ServicePoint
Volgend artikelWerken in Nesselande? Deze Logistics Support partner bedrijvenpark Nesselande heeft fulltime en parttime (12 uur) functies #bijbaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.