HomeGemeente #raad01035e Oogstfeest Zevenhuizen 2 september van start

35e Oogstfeest Zevenhuizen 2 september van start

De burgervader van Zuidplas meldt dat het 35e Oogstfeest in Zevenhuizen is gestart. Een feest bij de “buren” maar ook populair bij Nesselanders. 

Alle vaste elementen zijn er ook in deze editie weer bij: een braderie, het Ringvaartpark vol activiteiten voor de hele familie en live muziek op het horecaplein. Volgens de organisatoren, het zevenkoppige Oogstfeestcomité, wordt het als vanouds een dag vol vertier, leuke activiteiten, gezellige kraampjes, lekker eten en drinken en een spetterende afsluiter.

Voorzitter Arie Dijkshoorn zegt: “Van een competitie bierkratten stapelen tot ‘kids got talent’ van de lokale kinderopvang, het wordt een dorpsfeest voor iedereen, van jong tot oud.”

De bezoekers van het Oogstfeest zullen deze editie wel een andere route lopen. Om ervoor te zorgen dat het feest hoe dan ook door kan gaan, is er gekozen voor een aaneengesloten ronde door Zevenhuizen. De route begint in de Dorpsstraat ter hoogte van de Ontmoetingskerk. Hier kunnen bezoekers rechts afslaan en via een ponton het water oversteken naar het Ringvaartpark, of verder de Dorpsstraat inlopen.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair