HomeActiviteiten Nieuws Nesselande4 september 2010 8.30 uur: een Opstaploop in Nesselande

4 september 2010 8.30 uur: een Opstaploop in Nesselande

Loopgroep Nesselande organiseert deze maand in  samenwerking met Sportstimulering Prins Alexander op  zaterdag 4 september 2010 de tiende opstap loop. Deze loop is voor ECHTE beginners in het hardlopen.

Deze cursus is voor mannen en vrouwen die, op een verantwoorde manier met de loop sport kennis willen maken. De cursus wordt gegeven door Cees van Muiden/Gert Bolier,twee gediplomeerd atletiek trainers, Cees van Muiden,  de oprichter van Loop groep Nesselande. www.hardloop-nes.nl

 Als één van je goede voornemens is om “wat meer te gaan bewegen” of “wat kilootje’s kwijt te raken”  of zie je het  als een uitdaging om dat rondje plas eens hardlopend af te leggen, dan is deze cursus je kans!

Bij de loop cursus voor beginners, de zogenoemde opstap cursus, leer je o.a de juiste looptechniek, welke rek- en strekoefeningen, hoe het (hard)lopen voorzichtig op te bouwen enz. zodat  na 15 trainingen, 5 km kan worden (hard)gelopen en dat ononderbroken!

De trainingen zijn op zaterdag van 09.00 tot 10.15 uur en er wordt verzameld in:

de Brede School Nesselande,  Robert van ’t Hoffstraat 10-30,

Rotterdam/Nesselande.(vlabij het metrostation Nesselande)

 Trainingen na afloop van de cursus

De deelnemers van de vorige 9 cursussen trainen nu wekelijks in Nesselande onder leiding van Cees van Muiden en andere trainers van de loop groep. De trainingen voor de lopers/loopsters van de loop groep Nesselande zijn op zaterdagmorgen 09:00 uur en dinsdag en donderdagavond 19:00 uur

Voor deze trainingen kan een ieder met enige loopervaring zich direct aanmelden/ meedoen.

 Kleding advies is een trainingspak en goede loopschoenen. Advies over aanschaf van loopschoenen en sportkleding kan je krijgen van Cees van Muiden . (0652571000  /   c.muiden@planet.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

 De kosten bedragen voor de loopcursus € 30,00 per persoon voor 15 weken inclusief bij afsluiting van de cursus een loop certificaat.

 

Inschrijven kan op drie manieren; bij de dienst Sport en Recreatie, Sportstimulering Prins Alexander, Stresemannplaats 8 3069 JL Rotterdam, of via mail aanmelden bij:  dan ontvang je na 17 augustus het inschrijf formulier via je mail adres.loopgroepnesselande@live.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Je kunt dit ingevuld terugsturen of mee brengen/ inleveren op 4 september a.s.

Vanzelfsprekend kun je ook na-inschrijven op 4 september a.s. vanaf 08:30 uur in de Brede school in Nesselande.

 

Via: www.hardloop-nes.nl en www.nesseweb.nl

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular