6,7 en 8 september 2019 zijn er weer de Wereldhavendagen. Ga op excursie naar een bedrijf of unieke locatie in de haven of in de stad.

Deze excursies kunnen van te voren geboekt worden. Naast de excursies/rondleidingen zijn er diverse wandel- en fietstochten te boeken tijdens de Wereldhavendagen.

Op de kades langs de Nieuwe Maas maak je kennis met allerlei bedrijven die schepen, kranen en ander imposant havenmateriaal mee nemen en openstellen voor het publiek.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelWerkplaats Wijlande in oude ruimte van Intertoys aan winkelboulevard Nesselande
Volgend artikelVrijdag 6 september 2019: Yess to Dance activiteiten in De Knoop, Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.