HomeActiviteiten Nieuws Nesselande Pendelmetro metro van en naar Nesselande (UPDATE 11 februari 2021)

[UPDATE] Pendelmetro metro van en naar Nesselande (UPDATE 11 februari 2021)

UPDATE 11 februari 2021 er rijden in de middag van 11 februari weer metro’s richting en van Nesselande. De pendelmetro’s rijden tussen Nieuw Verlaat (overstap) en Nesselande sinds de middag van donderdag 11 februari. 

UPDATE voor 11 februari 2021: bovenstaande situatie geldt ook voor donderdag 11 februari: “De metrolijn rijdt tussen metrostations Nieuw Verlaat en Schenkel, rijdt niet tussen Nesselande en Ambachtsland. En niet tussen Capelsebrug en Schiedam Centrum.”  

UPDATE 10 februari 2021 21 uur: een alternatief is Arriva bus 175 naar metro/trein Rotterdam-Alexander, deze rit duurt ongeveer 10 minuten vanaf metro Nesselande.

UPDATE 10 februari 2021 19 uur: de RET bevestigd opnieuw dat er geen metro’s rijden van en naar Nesselande vanaf halte Nieuw Verlaat. Er wordt nog geen oplossing geboden, zoals middels pendelbussen. 

UPDATE 10 februari 2021 14 uur: geen pendelbussen Nieuw Verlaat metro <-> Nesselande metro 

UPDATE 10 februari 2021 ochtend de RET meldt op hun website dat er geen metro’s tussen Nieuw Verlaat <-> Nesselande rijden in verband met de weersomstandigheden. 

Situatie 10 februari 2021

Diverse wissel en rails zijn dichtgevroren in Rotterdam op 10 februari 2021. Een alternatief is Arriva bus 175 naar metro/trein Rotterdam-Alexander,  klik hier voor de dienstregeling.

 

Klik hier voor een reeks taxi’s Zevenkamp/Alexander. 

Op de website van de RET staat op 10 februari 2021 de melding:

Door de weersomstandigheden rijdt lijn B in beide richtingen een ingekorte route: Nieuw Verlaat-Schenkel v.v en Schiedam Nieuwland-Hoek van Holland Haven v.v. Er rijdt geen metro tussen Nesselande en Nieuw verlaat. Maak gebruik van de pendelbus tussen Schenkel en Kralingsezoom met tussen stop op Capelsebrug.

 

 

Wij raden u aan het advies van de RET op te volgen en hun Twitter-account te volgen via https://twitter.com/RETRotterdam. Deze account is actuelere dan de website van de RET.

 

Voordat je op pad gaat, houd de verstoringen op deze pagina in de gaten of volg het RET Twitteraccount https://twitter.com/RETRotterdam.

 


Bronnen: Rijnmond.nl, twitter.com/RETRotterdam, RET verstoringen

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair