HomeOmgeving NesselandeBavaria City Racing Rotterdam 26 augustus ook met livestream

Bavaria City Racing Rotterdam 26 augustus ook met livestream

Rotterdam wordt zondag 26 augustus weer bevlekt door snelle auto’s.

 

Vanaf de ochtend zijn er diverse demonstraties van snelle auto’s. Dit jaar ook via het internet.

De demonstraties van Nico Rosberg en Giedo van der Garde zijn zondag 26 augustus live te volgen via internet. Voor de mensen die helaas niet hebben kunnen afreizen naar Rotterdam, zal het gehele programma live te volgen zijn op www.cityracing.nl/live. Ook kunnen bezoekers of mensen thuis op hun smartphone de livestream bekijken.

Via internet
Vanaf de start van het programma om 11:00 uur zal de uitzending op internet starten en duren tot 16:30. De stream is te volgen op www.cityracing.nl/live én via de Facebook pagina van City Racing: www.facebook.com/CityRacing. Facebook is voor kijkers natuurlijk de plek bij uitstek om het evenement te delen en er met fans en vrienden over te praten.

Via smartphone of tablet
De bron van de City Racing Livestream is www.ustream.tv/channel/cityracing UStream beschikt ook over een Apple en Android app. Wanneer mensen deze downloaden kunnen zij via het kanaal van City Racing (CityRacing) het evenement live volgen op hun smartphone of tablet. Ook voor bezoekers langs het parcours zeer handig, zo kunnen zij toch alles volgen wat elders op het parcours gebeurt.

Youtube
De uitzending van het programma kan ook via het Youtube kanaal van City Racing, http://www.youtube.com/user/CityRacingNL teruggekeken worden. Het programma zal in delen terug te vinden zijn op ons kanaal.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden