Loopgroep Nesselande #nieuws #strand #sport
Loopgroep Nesselande #nieuws #strand #sport

 

Op 3 november 2021 is de Beginnerscursus van Loopgroep Nesselande gestart. 18 nieuwe hardlopers meldden zich in de Kristal Nesselande:

Hier zijn we: wij komen van de bank en gaan (weer) hardlopen.

Zoals vanouds ontvingen we ze in de Kristal, waar een kleine groep met voldoende onderlinge afstand, weer is toegestaan. Het vaste praatje voor hen, waarin de visie van loopgroep Nesselande een belangrijke plek heeft: ‘wij zijn er van overtuigd dat als het gezellig is, wanneer je er loopvrienden en vriendinnen maakt, de voorwaarden optimaal zijn om het hardlopen vol te houden. Het maakt niet uit of je snel of langzaam bent, het maakt ons uit dat je erbij bent. Want als je vaker komt bewegen, word je vanzelf fitter en een betere loper’.  En bewegen deden we: ook al is het programma de eerste dag maar een aantal minuten, samen met allerlei oefeningen om de motoriek en de looptechniek te verbeteren, is het veel. Iedereen vertrok na de training moe maar voldaan. Er gaan weer veel enthousiaste hardlopers uit deze groep voortkomen. Wij wensen hen een mooie sportieve tijd bij Loopgroep Nesselande toe.

Paula’s uit groep 2 loopt de 42km van de Berenloop
Mijn hele leven kom ik al op Terschelling en het jaarlijkse hardloopevement ‘de Berenloop’ staat elk jaar op mijn kalender. De loop kent 2 afstanden: een hele en een halve marathon over het mooie eiland. Lees verder

 

Via: Loopgroep Nesselande, november 2021

Vorig artikelGroeneweg dijk Nesselande enkele weekenden in november en december 2021 volledig open
Volgend artikelKnaap Tankstation meldt een doorrijder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.