HomeNesselande INFO nieuwsBekende snackbar Rotterdam-Oost staat te koop

Bekende snackbar Rotterdam-Oost staat te koop

Wie vanuit centrum Nesselande richting Oosterflank rijdt komt deze snackbar zeker tegen. Het bekende ijkpunt staat sinds eind 2022 te koop.

Snacks & Doner de Evenaar is instap klaar, met een warme mooie aankleding en uitstraling zit dit bedrijf dagelijks vol. Met een drukbezochte winkelcentrum Alexandrium op 50 meter afstand. Ook het afhalen en bezorgen van de lunch voor bedrijven en kantoren in de buurt is een dagelijkse bezigheid voor dit bedrijf.
Het bedrijf is aangesloten bij thuisbezorgd en levert uitstekend resultaat

Er is plaats voor ca. 3 tafels en ca. 6 stoelen op het zonnige terras. Men kan hier terecht voor een kopje koffie/thee, eenvoudige tot uitgebreide lunch/snacks/maaltijden of een ijsje. Ook is er een electrisch-overkapping aanwezig.

Nu is het bedrijf geopend van 12:00 uur tot 22:00 uur, maar door het uitbreiden van de openingstijden is het behalen van hogere omzetten makkelijk te realiseren.

Vergunning;
Maandag t/m donderdag 08:00-01:00
Vrijdag en zaterdag 08:00-02:00
Zondag 08:00-01:00

Het bedrijf heeft een kleine dichte keuken waar een kleine wasbak bevind en een staande vriezer. Ook is er 1 personeels wc aanwezig.

Aan de voorzijde bevind zich een proffesionele friteuse waarbij 7 mantjes gebruikt kunnen worden.
Er bevind ook een grilplaat aan de linkerzijde.

De voorzijde is in een L -vorm waarbij aan een zijde de friteuse bevind en andere zijde een kleine oven waarbij je producten kan opwarmen.

Het bedrijf is Turn Key, een leuke plek voor een jong ondernemerspaar die dit bedrijf kunnen voort zetten en/of uitbreiden.
Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Mocht u nog vragen hebben stuur dan even een mail. Graag telefonisch alleen voor afspraak voor bezichtiging.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair