HomeGemeente #raad010Bewoners strand Nesselande - Siciliëboulevard willen een beter toezicht op de ...

Bewoners strand Nesselande – Siciliëboulevard willen een beter toezicht op de ‘hangjongeren’

Het lijkt vredig maar toch broeit het rondom het strand van Nesselande. De ruime openstelling van de winkels en horeca als ook de spontane drukte op het strand Nesselande zorgt regelmatig voor een broeierige sfeer. De omwonenden van het strand aan de Siciliëboulevard zijn ontevreden over de manier waarop de deelgemeente en de politie de overlast van hangjongeren aanpakken. Dit kwam naar voren tijdens een bijeenkomst van de deelgemeente op 28 juni 2011  in De Kristal in Nesselande.

Politie doet zijn best

Naast dienstdoende wethouder Koedijk  van de deelgemeente Prins-Alexander en Wout Boer van de Rotterdamse Polite waren er diverse bezorgde bewoners aanwezig. Vanuit de deelgemeente was er een positieve benadering gezien de weinig klachten die dit jaar/ deze zomer zijn binnengekomen. De bewoners van de boulevard vinden dat de gemeente en politie te passief aanwezig zijn en spreken nog steeds van overlast van luidruchtige jongeren die op en rondom de boulevard hangen.

Geen beachvolley

Dit jaar kon het jaarlijkse Beachvolleybal-toernooi op het strand niet doorgaan omdat er niet genoeg veiligheidsmaatregelen door de organisatie waren genomen. Het voetbaltoernooi kon enkele weken daarna wel gewoon doorgaan zonder problemen. Begin augustus is er een culinair festival aan het strand Nesselande.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

2 REACTIES

  1. hoe breng je een wijk nesselande slecht in het nieuws (landelijk) voor iets dat er niet is, de politie heeft het goed gezien, er hangen jongeren en dat is het, ja daar zal de visite iets over zeggen

  2. Dit bericht geeft een vertekend beeld van de betreffende bijeenkomst.
    Hét probleem waar het strand van Nesselande op warme dagen mee te kampen heeft, wordt niet beschreven. “Poltiek correct” zullen we maar zeggen!

    Laat die jongeren maar lekker hangen. daar zijn het jongeren voor!

Reacties zijn gesloten.

Popular