2b776a6d60c7a74224522d22dbadcedd_view

Het strandwinkelcentrum aan de Boulevard Nesselande heeft de eerste ster ontvangen voor het behalen van het KVO, het Keurmerk Veilig Ondernemen. 

Deze ster – die eind februari 2013 is uitgereikt – is een beloning voor de ondernemers, gemeente, politie en brandweer die de veiligheid in het winkelgebied continu trachten te verbeteren. Onder andere wethouder Karakus deed de uitreiking van de ster. Het winkelcentrum heeft bepaalde perioden
last gehad van dronken hangjeugd.

Foto: Mobypicture 

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelExpositie Elsa de Groot tot en met 29 maart 2013 in Kristal
Volgend artikelDeelnemers gezocht voor NLdoet in De Kristal Nesselande op 16 maart 2013

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.