HomeActiviteiten Nieuws NesselandeBoulevard richting Brandingdijk Nesselande wijk-uit afgesloten mei 2023

Boulevard richting Brandingdijk Nesselande wijk-uit afgesloten mei 2023

Boulevard richting Brandingdijk wijk uit afgesloten mei 2023

Nesselande.INFO vraagt sinds enkele jaren bij de lokale politiek aandacht voor de blind spots en vooral onduidelijke verkeerssituaties in de wijk Nesselande. In de periode 2019-2021 heeft onze redactie met onder andere de lokale VVD gesproken over situaties die al langere tijd voor onveilige situaties zorgen, zoals het slechte zicht bij de zijstraten op de drukke Laan van Avant-Garde en onduidelijke situaties rondom de Brandingdijk (zijstraten) en boulevard van Nesselande. In het kader van ‘beter laat dan nooit’ wordt er eindelijk gekeken naar een onveilig stuk Brandingdijk.

Bewoner melden in de ochtend van 9 mei 2023 helaas lange files de wijk uit. Een deel probeerde de 50 meter tegen het verkeer in de wijk uit te rijden.

Mei 2023 is op de Brandingdijk de rijrichting boulevard richting Brandingdijk wijk-uit afgesloten tot en met 12 mei 2023. Dit in verband met het aanpassing van de verkeerssituatie en bestrating van de aftakking naar de ventweg die net iets te scherp en onveilig is.

De onduidelijke voorrangsregel zorgt voor onveilige situaties.

Er is een omleiding geldig tot en met 12 mei 2023 over de boulevard richting Laan van Avant-Garde. Of 12 mei – gezien het slechte weer – daadwerkelijk gehaald gaat worden is niet duidelijk. 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair