HomeActiviteiten Nieuws NesselandeBREKEND! Een nieuwe, snelle Nesselande.INFO nieuwsportaal!

BREKEND! Een nieuwe, snelle Nesselande.INFO nieuwsportaal!

Oktober 2023 is de nieuwe, snelle site van Nesselande.INFO gelanceerd. Reden was de toename in bezoek maar ook het langer verblijven op de site. Begin oktober 2023 is daarom de server aangepast. 

 

De site opent met een visuele vertoning van het actuele nieuws. De hoofdpagina achter www.nesselande.info is overzichtelijk gemaakt en oogt nu als een lokale krant. Nesselande.INFO brengt sinds 2003 het lokale nieuws via de website, X-Twitter, Instagram en een populaire Nextdoor-nieuwsgroep. De Facebook is groeiend sinds 2022.

Sneller

Technisch zijn onderdelen (scripts en widgets) kleiner gemaakt en alle afbeeldingen in omgang kleiner gemaakt om ook de mobiele versie sneller te maken. Ook het bedienen op bijvoorbeeld een iPad is aangepakt.

 

Afbeeldingen verkleinen
Afbeeldingen verkleinen

AI helpt onze redactie

AI redactie
AI redactie

Door middel van AI wordt de redactie strakker gemaakt. Handige AI-tools schrijven netjes met ons mee. Ook afbeeldingen worden (zie voorbeeld hierboven) met de hulp van AI strak gemaakt.

 

 

Er zal nog bijschaafd worden, kleine details zullen nog niet altijd optimaal werken. Maar na drie maanden testen (A-B test en performance) is de nieuwe Nesselande.INFO live!  

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular