Buurtpreventie Nesselande meldt op Facebook dat op woensdag 8 juli 2020 dat bovenstaande Toyota Prius stationwagon, geparkeerd aan de Menorcalaan  Rotterdam-Nesselande, bewust is beschadigd, zo meldt onze lokale Buurtpreventie Nesselande: 

Deze auto is bewust beschadigd. Er zit een hele grote kras op de zijkant. Mss heeft iemand iets gezien? Betreft een grijze Toyota Prius stationwagon. Hij stond geparkeerd aan de Menorcalaan tegenover nummer 26. Er is aangifte gedaan, van vernieling. De schade loopt in de honderden euro’s.

 

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelGlas bushokjes Brandingdijk kapot
Volgend artikelPolitie arresteert Siciliëboulevard-racer die nog celstraf heeft openstaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.