HomeActiviteiten Nieuws NesselandeCabrio's en zonnig succes bij de 12 editie van...

Cabrio’s en zonnig succes bij de 12 editie van de Lions Zuidplas Rally

 

Rally cabrio Nesselande Zuidplas

Ondanks de dreigende regen genoten bijna vijftig equipes op zaterdag 10 september van de mooie route en uitdagende vragen tijdens de 12 e editie van de Lions Zuidplas rally. Met de opbrengst van de loop ondersteunt Lionsclub Zevenhuizen een aantal goede doelen. Wellicht kan er ook vanuit Nesselande worden bijgedragen bij de komende 13e editie in 2023?

Commissievoorzitter Johan Hogervorst druk bezig met de opbouw van het
terrein:

De regen kwam met bakken naar beneden en ik was echt wel wat bezorgd, maar op de zaterdag zelf was het droog en scheen er een heerlijk zonnetje in de middag.

Cabrio

Lions Zuidplas rally de cabrio’s de dakjes open konden houden. Bijna vijftig equipes deden
mee met deze rally en haalden, sommigen met goed en sommigen met wat minder goed
resultaat, de finish. De route dit jaar leidde onder andere over smalle polderweggetjes. Een
deelnemer vertelt: “Ik ben toch vrij bekend met de omgeving, maar ik had deze prachtige
polders met authentieke boerderijen nog niet eerder ontdekt. Het was zeer geslaagd!”. De opbrengst van De Haij & Van der Wende Advocaten Lions Zuidplas rally is, zoals gebruikelijk bestemd voor de goede doelen. Dit jaar zijn dit onder andere Stichting Breath (opvang van kinderen in Oekraïne), Hennipgaarde Zevenhuizen (natuurspeeltuin), Cape Cruising 4 Kids (Samen (st)rijden voor zieke kinderen in het GHZ), Stichting Jarige Job (verjaardagsboxen voor kinderen in armoede, regio Gemeente Zuidplas), 100Weeks (ondersteuning van vrouwen in extreme armoede in Afrika), Leontienhuis (hulp bij het herstel van een eetstoornis) en een uitje met de ouderen van woonzorgcentrum Beth-San Moerkapelle en de Zevenster Zevenhuizen.

  Lionsclub Zevenhuizen organiseert verschillende activiteiten gedurende het jaar om met de opbrengst goede doelen te ondersteunen, die steeds ook via
de website lionsclubzevenhuizen.nl gecommuniceerd worden.

Redactie
Redactiehttp://www.nesselande.info
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden