De corona besmettingen maken het nog even spannend, maar 28 & 29 januari 2022 trapt Nesselande af met de allereerste editie van BLUE festival in Rotterdam Nesselande. Het festival kan gezien worden als het kleine, ‘winterse’ broertje van CuliNESSE. 

BLUE is een festival dat verlichting brengt wanneer wij dit het hardst nodig hebben. Korte dagen, lange nachten geven des te meer reden voor een feestje. BLUE zal nu de mogelijkheid bieden om elkaar te ontmoeten. Het wachten op de zomer, waar altijd reikhalzend naar uit wordt gekeken, is ineens minder belangrijk. BLUE biedt hiermee een extra – en hoognodig – moment van gezelligheid.

Festival

De organisatoren willen met het festival een positieve draai geven aan de meest sombere periode van het jaar, ook wel bekend als ‘BLUE Monday’. Daar dankt het festival ook zijn naam aan.

BLUE is een combinatie van muziek en food. Op het BLUE podium kan gedurende de twee dagen genoten worden van o.a. Waylon, Xander de Buisonje, Jeroen van de Boom en elke dag de band De Coronas. Deze goede, kwalitatieve muzikale artiesten, een sterk cultureel programma en een smaakvol winters foodcourt, zorgen voor een bijzondere avond uit. Uiteraard krijgt het festival een winterse tone of voice, zowel in aankleding als in programma.

Een grote tent volledig ingericht in winterse sferen overdekt het gehele festivalterrein.

De kaartverkoop start op 29 oktober 2021.  

Vorig artikelCybercriminaliteit licht toegenomen in Zuid-Holland
Volgend artikel[FOTO’s] Het Magic Circus staat in Nesselande #november #2021 #commongreen

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.