Hollands Goed wonen in Nesselande is een van de laatste te realiseren deelplannen van Rotterdam-Nesselande. Deel 1 van dit project is in korte tijd verkocht door onder andere een subtiele social media-aanpak. De bouw van de eerste fase van Hollands Goed begint waarschijnlijk december 2010.

November 2010 begint de verkoop van de tweede fase. Die fase bestaat uit 22 eengezinswoningen en 16 twee-onder-een-kap-woningen. Deel 2 komt tegenover de hockeyvereniging op het nu braakliggend terrein bij het bos.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelEgels gespot in de voortuinen in Nesselande
Volgend artikelOevers worden schoongemaakt in Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.