HomeActiviteiten Nieuws NesselandeDetails evenemententerrein Nesselande: 'Start bouw in 2014' #hotel #indoorsport

Details evenemententerrein Nesselande: ‘Start bouw in 2014’ #hotel #indoorsport

ahvenee

In 2015 moet de Wijk Nesselande Rotterdam nog bruisender zijn. Op het aangelegde schiereiland – en het gebied eronder – moet in 2015 het veel besproken evenementen-terrein zijn ontstaan. In het voorlopige plan – (fasering 1, zie afbeelding) van de Gemeente Rotterdam – zien we ruimte voor een hotellocatie, veel gras voor de aankomende evenementen maar ook een bestemming van zo een 10.000 m2 voor indoorsport. Een waterpark en jachthaven houden het ‘waterkarakter’  van het gebied strand Nesselande.

ATLETIEK

De in Nesselande populaire sport atletiek krijgt waarschijnlijk ook een plek. Dit is nog afhankelijk van beschikbaar budget van de (deel)gemeente. Feit is dat bouw is begonnen en dat de focus ligt op 2015.

TEKENING

Citaat: “Daarnaast is er nog het voorbehoud dat de gemeenteraad de herziening voor het bestemmingsplan vaststelt en het gebruik van het terrein voor evenementen mogelijk houdt. De aanleg van het terrein staat gepland voor het komende voorjaar. Omdat het gras tijd moet krijgen om zich goed te ontwikkelen kan het terrein vanaf het voorjaar van 2015 worden gebruikt voor evenementen. ” 

Via: Gemeente Rotterdam

Klik hier voor de PDFtekening.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Popular