Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen wordt verbouwd. Zuidplas heeft 750.000 euro vrijgemakt voor een opknapbeurt van de sporthal en het theater. Het cultureel centrum kampt met vochtproblemen.

Het bestaat uit een bibliotheekvestiging, theatercafé, kantine en kleine sportzaal. Of Swanla tijdelijk dicht gaat is niet duidelijk.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel[VIDEO] CityLab010: ‘3 miljoen voor 49 innovatieve Rotterdamse ideeën’
Volgend artikelGemeente Rotterdam is december 2021 gestart met de online campagne ‘Iedereen Verlicht’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.