HomeActiviteiten Nieuws NesselandeDrie dagen Culinesse Nesselande + veel (kinder)activiteiten

Drie dagen Culinesse Nesselande + veel (kinder)activiteiten

Nesselande- Tijdens het driedaagse culinaire culturele muziekfestival op 16-17-18 augustus 2012 te Nesselande zijn er ook tal van activiteiten waar bezoekers aan deel kunnen nemen. 

 

Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld meedoen met een kookworkshop. Onder begeleiding van professionele kok Roelof Caré maakt u de beste tapas. U kunt zich inschrijven voor de kookworkshop via de site www.culinesserotterdam.nl.

Ook kunt u de nieuwste trend op watersportgebied zelf ervaren, Stand Up Paddling met de SUP experience. Verken de mooie omgeving staand op een grote surfplank. Deelname is gratis en wetsuits zijn geregeld.

Een creatieve workshop wordt gegeven door een ervaren graffiti kunstenaar. Drie dagen lang kunt u uw creativiteit kwijt bij het maken van graffiti art.

Voor kinderen is er ook genoeg te doen. Zo is er weer een groot Kids Paviljoen waar kinderen van alles kunnen doen, bijvoorbeeld poffertjes bakken, leren goochelen, een placemat maken, zandkastelen bouwen. En kinderen tussen de 10-14 jaar kunnen ook deelnemen aan de workshop televisie commercial maken – Kinderen kunnen tijdens CuliNESSE leren hoe ze een TV commercial kunnen maken. Camera’s, presenteren, geluid, alles komt aan bod tijdens deze unieke workshop.

Meer info en inschrijven via www.culinesserotterdam.nl

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

2 REACTIES

  1. Graag kom ik in aanmerking voor 2 entreetickets voor Culiness dit jaar. Graag verken ik het strand en leer ik Nesselander(s) goed kennen in de zon!

Reacties zijn gesloten.

Popular