HomeActiviteiten Nieuws NesselandeEen maand gratis kinder- en filmzenders bij Ziggo en...

Een maand gratis kinder- en filmzenders bij Ziggo en KPN

Thuiswerken? Thuis in isolatie? Niet naar school? KPN en ook Ziggo hebben besloten om de komende vier weken – in verband met de huidige coronacrisis in Nederland – een aantal kanalen voor alle klanten op te zetten. Het aanbod is door iedere klant online met mobiele dienst Ziggo GO te bekijken. 

Film1

Film1  levert een breed aanbod van films en klassiekers in alle genres. Ziggo is niet de enige aanbieder die de komende vier weken de vier lineaire film1-kanalen voor alle digitale klanten openzet. Onder meer KPN doet dit ook. Bij Ziggo zijn de Film1-kanalen vanaf voorkeuzepositie 101 tot en met 104 beschikbaar.

Extra zenders open

Ziggo zet ook kinderzenders uit het aanvullende tv-pakket Ziggo Movies & Series XL de komende vier weken op. Het gaat om de zenders Nicktoons (voorkeuzekanaal 303), Nick Music (voorkeuzekanaal 304), Pebble TV (voorkeuzekanaal 305), Nick Jr. (voorkeuzekanaal 306), Boomerang (voorkeuzekanaal 309), Baby TV (voorkeuzekanaal 310), RTL Telekids (voorkeuzekanaal 312) en Comedy Central Extra (voorkeuzekanaal 124).

KPN

KPN gaat een maand lang alle kanalen van betaalzender Film1 voor alle klanten openzette; elke KPN-klant die Interactieve TV koopt kan uiterlijk vanaf maandag 16 maart 2020 een maand lang naar Film1 kijken.

Ziggokanaal met kindertv

Ziggo maakt op het eigen Kanaal 13 een speciale programmering dat bestaat uit content voor kinderen aangevuld in het weekend met content voor oudere mensen zoals cabaret.

Redactie
Redactiehttp://www.nesselande.info
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden