Ondanks een schitterende, natuurrijke, kindvriendelijke wijk Rotterdam-Nesselande, is er voor de opgroeiende jeugd uit de strandwijk, erg weinig te doen in de directe omgeving. Waar het aantal kinderparadijzen in de direct omgeving toeneemt, is er voor tieners en meer opgroeiende jeugd – naast het strand Nesselande – weinig ontspanning.

Wie Nesselande via de Kerklaan en het oude Nieuwerkerk binnenrijdt, ken het boegbeeld Perron, het oude stationsgebouw. Website Je bent Nieuwerkerker.. schrijft maart 2021:

Perron, het restaurant gelegen in het oude stationsgebouw aan de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel krijgt nieuwe uitbaters. Robèr Willemsen en zijn partner Joyce de Jong willen er voor gaan zorgen dat Perron nog decennia lang ‘The Place to be’ zal zijn in gemeente Zuidplas en omstreken, waarbij zij net zo goed of nog beter voor gasten en medewerkers zullen gaan zorgen zoals men dat dat ook altijd met heel veel plezier hebben gedaan.

De nieuwe eigenaren Robèr Willemsen en Joyce de Jong willen van Perron – 10 minuten scooteren vanaf Nesselande en op loopafstand van station Nieuwerkerk  – de ‘place to be’ maken. Willemsen kennen wij als voorman van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) als Bekende Nederlander die regelmatig bij onder andere JINEK aan tafel zit op RTL4.

Willemsen en partner zijn eigenaar van de succesvolle Rotterdamse uitgaansgelegenheden Muller & Co, Café Pol, Melief Bender op de Oude Binnenweg in Rotterdam, en De Pui en hebben ze allebei een schat aan ervaring in de horeca.

Vorig artikelJeugd @VVGroeneweg traint op zonnig strand Nesselande
Volgend artikelUnieke drone-beelden bouw Strand Noord Nesselande (maart 2021)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.