HomeActiviteiten Nieuws NesselandeElke 1ste dinsdag van de maand Kunstcafé Prins Alexander

Elke 1ste dinsdag van de maand Kunstcafé Prins Alexander

Elke 1ste dinsdag van de maand organiseert Kunstkring Prins Alexander een Kunstcafé in het Huis van de Wijk Ommoord (Sigrid Undsetweg 300, 3069 BV, Rotterdam-Ommoord), aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

In het Kunstcafé komen de leden van de Kunstkring (beeldend kunstenaars) bijeen om met elkaar interessante onderwerpen en hun werk te bespreken. Het Kunstcafé is ook toegankelijk voor belangstellende kunstliefhebbers. Deze week, dinsdag 5 maart, presenteren de kunstenaars Max Baris en Liesanne den Haan hun werk. Max Baris schildert “city scapes”, stadsgezichten en stedelijke stillevens.
Het werk is uniek en in een geheel eigen stijl. Het neemt de kijker mee in de omgeving, die niet geschilderd, niet gefotografeerd, maar een beleving geeft, dat je er werkelijk middenin staat.
Liesanne den Haan werkt onder de naam GlasLies. Ze is een glaskunstenaar en maakt van veelkleurig glas o.a. sieraden, gebruiksvoorwerpen en abstracte glasvoorwerpen. Liesanne experimenteert graag met materialen, waardoor er unieke kunst met een eigen signatuur ontstaat.
Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair