HomeActiviteiten Nieuws NesselandeElke zaterdag Kosboulevard Nesselande, gratis FIT55UP training (en Powerwalking op dinsdag)

Elke zaterdag Kosboulevard Nesselande, gratis FIT55UP training (en Powerwalking op dinsdag)

Zaterdag 3 oktober 2020 stonden Evert en Hans om 9:00 uur weer klaar voor een training van fit55up.nl. Deze training is er elke zaterdag om 9 uur. 

We gaan weer het hele lichaam trainen, de conditie verbeteren en zo een stuk gezonder en fitter worden. En als het niet zo mooi weer is als in september trainen we toch droog bij de metrohalte Nesselande.

De locatie waar wij verzamelen is zoals altijd op de hoek van de Sicilliëboulevard in  Rotterdam-Nesselande ter hoogte van het skatepark.

Doen jullie ook weer mee? En je mag zoals altijd een buurman of buurvrouw, broer of zus of vriend of vriendin meenemen.

Wisten jullie trouwens dat het met ingang van oktober ook mogelijk is om iedere dinsdagmiddag om 13:30 uur mee te doen met power walking in Nesselande.
In het Kralingse Bos in Rotterdam Kralingen is het al ruim 10 jaar mogelijk om iedere woensdagavond van 20:15-21:15 mee te doen met power walking. Kijk voor meer info of om je op te geven voor een gratis proefles op https://www.40days.nl

 

 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular